#PSMyleKal dijital konserlerine devam eden Zorlu PSM, TLVSOUND adlı yeni serisiyle dinleyicilerle buluşacak

Zorlu PSM FB ve IG hesaplarında yeni dijital konser serisi: TLVSOUND

Yerli ve yabancı sahnenin başarılı isimlerine #PSMyleKal dijital konserlerinde yer vermeye devam eden Zorlu PSM, TLVSOUND adlı yeni bir serinin daha başlayacağını duyurdu.

TLVSOUND konser serisi, 3-14 Haziran 2020 tarihleri arasında Zorlu PSM’nin Instagram ve Facebook sayfasında gerçekleşecek. Anna RF, Boom Pam, Noga Erez ve Yemen Blues gibi isimleri buluşturan TLVSOUND kapsamında, rock müzikten pop’a, elektronik’den etnik müziğe dört farklı etkinlik gerçekleşecek.

ANNA RF // 3 HAZİRAN ÇARŞAMBA // ZORLU PSM INSTAGRAM VE FACEBOOK KANALLARI

Etno elektronik grubu Anna RF 3 Haziran Çarşamba günü sevenleriyle buluşacak. Yaptıkları müziğin temelinde pozitif mesaj vermek, birlik ve beraberliğin önemini vurgulamayı amaçlayan grup 2012’den bu yana Almanya, Hindistan, İsviçre, İskoçya, Türkiye, Polonya, Portekiz ve Rusya gibi birçok ülkenin festivallerinde doğu ve batı kültürünü buluşturuyor. Eski ve yeniyi birleştiren, dünya çapında yaptıkları müzik videolarının izlenmesi 70 milyonu aşan Anna RF’in performansını saat 22:00’de gerçekleşecek.

zorlu-psm-fb-ve-ig-hesaplarinda-dijital-konser-serisi-tlvsound-739413-1.

BOOM PAM // 5 HAZİRAN CUMA // ZORLU PSM INSTAGRAM VE FACEBOOK KANALLARI

Elektrogitar, tuba, klavye ve davuldan oluşan saykodelik-surf-rock grubu Boom Pam, dinleyicilere deneyimleteceği etnik kültürden bir karışımla Zorlu PSM Instagram ve Facebook sayfalarında müzikseverler ile buluşuyor.

2003 yılında Tel Aviv’de biraraya gelen grup, kendilerine has sound’u ile kısa sürede ses getiren grup, 2014 yılında Türkiye müzik tarihinin yaşayan Selda

Bağcan ile yaptıkları iş birliği ile de öne çıkmıştı. Facebook ve Instagram hesabında gerçekleşecek TLVSOUND özel konseri 5 Haziran’da saat 22:00’de.

zorlu-psm-fb-ve-ig-hesaplarinda-dijital-konser-serisi-tlvsound-739414-1.

NOGA EREZ // 11 HAZİRAN PERŞEMBE // ZORLU PSM INSTAGRAM VE FACEBOOK KANALLARI

Berlin merkezli plak şirketi City Slang’e bağlı şarkı yazarı ve yapımcı Noga Erez, avangard tarzı ve politik olarak bestelenen sözleri ile birçok

ülkede etkisini yayıyor. G Ortak yapımcısı Ori Rousso ile iş birliği içinde yaptığı müzik, elektronik, hip hop ve pop müziğin daha fiziksel dinamik unsurlarından yararlanırken, onu kendi şehri olan Tel Aviv’in en heyecan veren ödün vermeyen ve öngörülmez, cesur ve gerçeği arayan şarkılar ile müzikseverler ile buluşuyor. 2016 yılında Rio Olimpiyatları’nın müzik etkinliklerinde ülkesini temsil eden sanatçı, 2017 yılında çıkardığı ‘’Off the Radar’’ albümünden sonra Primavera Sound, SXSW, Pitchfork Paris, Roskilde, gibi festivallerde yer aldı. Geçtiğimiz ay çıkardığı yeni teklisi VIEWS ile çok iyi bir çıkış yakalayan Noga Erez, 11 Haziran’da ise Zorlu PSM TLVSOUND konser serisinde Zorlu PSM Instagram ve Facebook hesaplarına konuk olacak.

zorlu-psm-fb-ve-ig-hesaplarinda-dijital-konser-serisi-tlvsound-739415-1.

YEMEN BLUES // 14 HAZİRAN PAZAR // ZORLU PSM INSTAGRAM VE FACEBOOK KANALLARI

2010 yılında Ravid Kahalini tarafından kurulmuş, geleneksel Yemen müziklerini farklı tarzlarla harmanlayan, 2019 yılında %100 Studio’da sahne alan Yemen Blues bu kez Zorlu PSM Instagram ve Facebook sahnelerine konuk oluyor. Kurulduğu günden itibaren çağdaş müzik dünyasının diline yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Yemen Blues, sound’unu Batı Afrika tınılarıyla funk, mambo ve soul’a uzanan çağdaş ritimlerle birleştirerek oluşturuyor.

Yemen Blues’in konseri 14 Haziran Pazar günü Zorlu PSM Instagram ve Facebook hesaplarında gerçekleşecek