Birinci transfer ve tescil dönemi bugün resmen başladı. Erol Bulut Fenerbahçe yolunda. Trabzonspor Beşiktaşlı Elneny ile görüşmelere başladı. Beşiktaş’ta Yoshida sesleri yükseliyor.

Zorlu transfer savaşı

TurkIsh Football sitesi, Bordo Mavililer’e yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde Fırtına’nın Elneny’i kiralamak istediğini doğrularken deneyimli ön liberonun menajeriyle görüşmelerin başladığını duyurdu.

Futbolda 2020-2021 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi bugün itibariyle resmen başladı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre yaz transfer dönemi, bugün başlayacak ve 5 Ekim Pazartesi günü sona erecek. “Ara transfer” olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise daha sonra duyurulacak.

Gözler yapılacak oyuncu transferlerine çevrilirken merakla beklenen bir diğer değişiklik de sezonu kötü bitiren Fenerbahçe’de takımın başına kimin geçeceği şeklinde. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, futboldaki transfer çalışmaları hakkında 1-2 gün içinde bir dizi açıklama yapacaklarını söyledi.

BULUT FENER YOLUNDA

Koç’un açıklamalarının ajanslara düştüğü saatlerde Teknik direktör Erol Bulut, Aytemiz Alanyaspor’daki görevinin dün itibarıyla son bulduğunu açıkladı. Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Aytemiz Alanyaspor’dan ayrıldığını duyurdu.

BAKASETAS'I DA GETİRECEK

Başarılı teknik adamın Alanyaspor’dan öğrencisi olan Anastasios Bakasetas için resmi temaslar başladı. Sarı-lacivertliler Erol Bulut’un ısrarla istediği yıldız oyuncu için Alanyaspor’un kapısını çaldı. Alınan bilgilere göre Fenerbahçe 5 milyon euro serbest kalma bedeli olan Yunan orta saha oyuncusu için 2,5 milyon euro ve Murat Sağlam’ı teklif etti. Akdeniz temsilcisi 27 yaşındaki futbolcu için pazarlığa yanaşmıyor. Kanarya’nın rakipleri arasında Lazio da var.
Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Fenerbahçe’nin sol kanat için düşündüğü ilk isim eski Galatasaraylı Bruma. Büyük umutlarla gittiği PSV’de bekleneni veremeyen 25 yaşındaki Portekizli için bu hafta içinde yeni girişimde bulunulacak.

SERDAR GÜRLER'E VEDA

Göztepe, önceki sezonun devre arasında İspanya’nın Huesca takımında kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Serdar Gürler’le vedalaştı. Süper Lig’de yeni sezon öncesi teknik direktör İlhan Palut’la yola devam kararı alan, kaleci Beto, Castro, Jerome, Reis ve Deniz’le de resmen yollarını ayıran Göztepe’nin, Kocaelispor’un golcüsü Burak Süleyman transferini bitirdiği öğrenildi.

TRABZONSPOR ELNENY İLE GÖRÜŞÜYOR

Turkish Football sitesi, Bordo Mavililer’e yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde Fırtına’nın Elneny’i kiralamak istediğini doğrularken deneyimli ön liberonun menajeriyle görüşmelerin başladığını duyurdu.

GÜMÜŞ'ÜN MENAJERİ STATTA

Galatasaray’da tranfserde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sinan Gümüş, Kenan Karaman, Ahmed Kutucu ve birçok gurbetçi oyuncunun menajeri olan Ersin Akan, Türk Telekom Stadı’ndan bir paylaşımda bulundu.

BEŞİKTAŞ'TA YOSHİDA SESLERİ

Sezonun ikinci yarısında kiralık olarak forma giydiği Sampdoria’da 14 maça çıkan ve sözleşmesini uzatma hakkını kazanan 1,89’luk Yoshida, geleceğine kendi karar verecek. Japon stoper Sampdoria’da kalmazsa siyah-beyazlı formayı giyecek.

Beşiktaş’ta sağ bek için de arayış sürüyor. Gökhan Gönül’ün yerine bir yerli ve bir de yabancı sağ bek almak isteyen Beşiktaş, 3 yabancı futbolcuya odaklandı: Leonel Di Placido, Marcelo Herrera ve Rafael.

AA