Çiçek gibi bir kent için Akhisar Belediyesi, ata tohumundan üretilen sebze fidelerinin yanı sıra 15 bin adet çiçeği Akhisarlı vatandaşlara ücretsiz dağıttı

15 bin adet çiçek dağıtıldı

Akhisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çiçek dağıtımı gerçekleştirdi ve vatandaşların bahçe ile balkonlarına renk getirdi.

Belediye hizmet binası önünde gerçekleştirilen dağıtım etkinliğine ise yurttaşların ilgisi yoğun oldu. Belediye Fidanlığında yetiştirilen bitkiler arasında ata tohumundan üretilen domates ve salatalık fideleri dışında fesleğen, sardunya, dalya gibi çiçekler de yer aldı. 

7’den 70’e tüm vatandaşların ilgi gösterdiği çiçek dağıtım törenine Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da katıldı.

Akhisar’ı çiçek gibi bir kent yapmak için 15 bin adet çiçek ve yine ata tohumundan üretilen domates fideleri dağıttıklarını belirten Başkan Dutlulu, “Akhisar’ı çiçek gibi bir kent yapmak için çalışmaya devam ediyoruz. Evlerinizin, bahçelerinizin ve parklarımızın daha da güzelleşmesine katkı sağlayacak bu çiçekler, şehrimizi göz alıcı renkleriyle daha da güzelleştirecek Ata tohumundan elde ettiğimiz domates fideleri de sofralarınıza sağlıklı ve taptaze lezzetler sunacak; geleneksel tarımımızın önemini vurgulayacak. Doğayı ve yerel değerlerimizi korumak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.