Dopdolu BirGün Pazar, “Seçime Giderken Ekonomi” özel dosyasıyla yarın gazeteniz ile birlikte bayilerde.

BirGün Pazar'da bu hafta: Seçime Giderken Ekonomi

BirGün Pazar bu hafta “Seçime Giderken Ekonomi” dosyasıyla bayilerinizde. BirGün Pazar’ın 839’uncu sayısında dosyaya katkı verenler arasında Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, Prof. Dr. Aziz Konukman, gazeteci ve yazar Ozan Gündoğdu, Ceren Gamze Yaşar, Süleyman Karan yer alıyor.

Afet ve felaket konularıyla alt dosya oluşturanlar arasında ise TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyesi Özgürgün Gürbüz, yazar ve kütüphaneci Şafak Baba Pala, Prof. Dr. Serap Erdoğan Taycan ve İlkay Öz bulunuyor. Haydar Ergülen de bu alt dosyayla ilişkili olarak Yardımcı Ders Kitabı 101 yazı dizisini sürdürdü.

Dışarıdan İçeriye Mektuplar köşesinin bu haftaki konuğu ise TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Sekreteri Ayhan Erdoğan oldu. Fatih Yaşlı ise sağ siyasetin sembollerini ve etkilerini işledi. Güray Öz de rerum natura eseri ışığında gerçeği anlattı. Ayrıca Dr. Işıkhan Güler ülkedeki su yönetememe sorununu ve kuraklığa karşı çözümsüzlüğü anlattı. Son olaraksa Deniz Tapkan Cengiz, hayvan fotomuhabiri Havva Zorlu ile söyleşti.