Arda Turan, sosyal medyadan paylaştığı videoda bayramları karıştırdı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir video yayınlayan Arda, "19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" ifadesini kullandı. Gelen tepkiler sonrasında açıklamada bulundu

19 Mayıs ile 23 Nisan’ı karıştıran Arda Turan’dan açıklama

Futbolcu Arda Turan, 19 Mayıs için çektiği bir videoda, Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yerine Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Sosyal medyada tepki çeken video sonrası açıklama yapan Turan, "İnsanlık hali. İnsan dalabilir" dedi.

Tepkilere sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan yanıt veren Turan şu ifadeleri kullandı:

Bir günde yüzlerce video isteği geliyor. Doğum günü, bayram, özel günler vs. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyorum. Ramazan ayı, iftar vakti, oruç tutuyorum. İnsanlık hali… İnsan dalabilir. Bunda bu kadar büyütecek bir şey yok. Umarım bunu konu eden insanlar hayatlarında en az benim kadar ülkesine hizmet etme fırsatını bulurlar.

19-mayis-ile-23-nisan-i-karistiran-arda-turan-dan-aciklama-733951-1.

NE OLMUŞTU?

Futbolcu Arda Turan, sosyal medya hesabında yayınladığı videoda bayramları karıştırarak "19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" demişti.

Arda Turan, yayınladığı videoda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Herkese merhabalar. Mert Koleji'nin 19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Dünyanın yaşadığı bu pandemi sürecinde evinizde kalarak en güzel şekilde eğitiminize devam etmenizi diliyorum. Size sağlık mutluluk ve başarı diliyorum çocuklar, kendinize çok iyi bakın."