Ankara istikametinde meydana gelen kazada aralarında 2 polis otomobilinin de bulunduğu 12 araç birbirine girdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma aracı sevk edildi. Kazada 12 kişinin öldüğü açıklandı.

Adana'da 12 aracın karıştığı kazada 7 kişi yaşamını yitirdi

Adana'nın Pozantı ilçesinde 12 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ölü ve yaralılar olduğu bildirildi. 4 otomobil, 2 polis aracı, 2 kamyonet ve TIR'ın karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde meydana gelen kazada aralarında 2 polis otomobilinin de bulunduğu 12 araç birbirine girdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma aracı sevk edildi. Kazada ölü ve yaralılar olduğu belirtildi. Öte yandan yolun trafiğe kapalı olduğu ve çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

BİR KİŞİ AMBULANS KAÇIRDI

Kaza nedeniyle trafiğin kapalı olduğu, polis ve kurtarma ekiplerinin çalışmasını sürdürdüğü sırada ambulans kaçırma olayı meydana geldi. İddiaya göre, ölenlerden birinin yakını olduğu belirtilen şahıs, ambulans kaçırdı. Ekiplerin durdurmaya çalışmasına rağmen şüpheli ambulansla bölgeden uzaklaştı, yakalanması için çalışma başlatıldı.