Adana'da haraç vermeyi reddeden cep telefonu satışı yapılan işletmenin sahibi Ahmed Madarati, kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından av tüfeğiyle öldürüldü. Olay sonrası kaçan cinayet şüphelisinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: DHA
Adana'da haraç vermeyi reddeden esnaf öldürüldü
Fotoğraf: DHA

Adana'da bir esnaf haraç vermeyi reddettiği için av tüfeğiyle öldürüldü.

Olay, 18 Eylül'de saat 15.00 sıralarında Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi’nde meydana geldi. Cep telefonu satışı yapan Suriye uyruklu Ahmed Madarati'nin (30) iş yerine gelen kimliği belirsiz kişi, haraç istedi. Madarati haraç vermeyi reddedince şüpheli, bu kez de cep telefonu vermesini söyledi. 

Madarati bu teklifi de reddedince şüpheli, çıktığı iş yerine av tüfeğiyle geri geldi. Şüphelinin, Madarati'ye doğrultup tetiğe bastığı silah tutukluk yaptı. Madarati ara sokağa kaçtı. Şüpheli, takip ettiği Madarati'yi sokak ortasında vurup, kaçtı.

Hastaneye kaldırılan Madarati, hayatını kaybetti.

Silahlı saldırıya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, şüphelinin iş yerine av tüfeğiyle geldiği ve Madarati'nin kaçtığı anlar yer aldı. Şüphelinin önce Madarati'nin peşinden koştuğu ve cinayetin ardından geri dönüp iş yerine 2 el ateş ettiği anlar da kayda yansıdı.

Polis ekipleri, cinayet şüphelisinin kimliğinin saptanıp yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.