Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik skandal sözleriyle gündem olan Eski AKP Milletvekili Nursel Kocabaş Reyhanlıoğlu, kendisini "Harıl harıl çalışma yapılırken onların provakasyon yapmalarına tepki gösterdim" sözleriyle savundu.

Afet bölgesinde İmamoğlu'nu hedef alan AKP'li Nursel Kocabaş kendisini savundu

HABER MERKEZİ

Eski AKP Milletvekili Nursel Kocabaş Reyhanlıoğlu, 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik skandal ifadeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu'nun afet bölgesinde 'povokasyon' ve 'siyaset' yapmakla suçlayan Reyhanlıoğlu, "Harıl harıl çalışma yapılırken onların provakasyon yapmalarına tepki gösterdim. Acıların yaşandığı alan şov meydanı değil. Kimse depremzedeler üzerinden siyaset yapmasın..." dedi.

Reyhanlıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, şu ifadeleri kullandı: "İmamoğlu bir grup insanla enkaz bölgesine geldi. Ben yakınlarımın enkazdan çıkarılmasını bekliyordum. O bölgeden olmayan yanlarında getirdikleri kişiye hemen mikrofon uzattılar, o şahıs burada devlet yok çalışma yok diye her zaman yaptıkları gibi yalan söyleme başladı. Şahısa burada yaşıyorsanız bana adresini söyleyin dediğimde adres veremedi. Türkiye in her yerinden gelen iş makinaları afad ekipleriyle harıl harıl çalışma yapılırken onların provakasyon yapmalarına tepki gösterdim. Acıların yaşandığı alan şov meydanı değil. Kimse depremzedeler üzerinden siyaset yapmasın..."