AKP Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Ordu'da ziyaretler gerçekleştirdi. Eroğlu, "Tabii ki teşkilat 2023'e hazır, dimdik. Çünkü Türkiye nereden nereye geldi. Gençler bilmiyor bunu. Buraya ben gelirdim, yollarda perişan oldurduk. Yani yol yoktu" dedi.

AKP'li Eroğlu: Gençler bilmiyor, keçi yolu gibi yollar vardı

AKP Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Ordu'da yaptığı ziyarette "Gençler bilmiyor bunu. Buraya ben gelirdim, yollarda perişan oldurduk. Yani yol yoktu" dedi.

Eroğlu, Ordu Valiliği'ni ziyaret ederek Valilik Şeref Defterini imzaladı. Valilik makamına geçen Eroğlu, burada Vali Tuncay Sonel ile görüştü. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi'ne giden Eroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ile bir araya geldi.

AKP İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Eroğlu, İl Başkanı Halit Tomakin ile bir süre sohbet etti.

"YOL YOKTU, PERİŞAN OLURDUK"

Eroğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı döneminde Ordu'da yapılan hizmetler ve devam eden projelerle ilgili bilgi verdi.

Tomakin'e çalışmaları dolayısıyla teşekkür eden Eroğlu, "Tabii ki teşkilat 2023'e hazır, dimdik. İnşallah ben bunu da görüyorum. Çünkü Türkiye nereden nereye geldi. Gençler bilmiyor bunu. Buraya ben gelirdim, yollarda perişan oldurduk. Yani yol yoktu. Dağların tepesinden Trabzon'a giderken böyle keçi yolu gibi yollar vardı. Ama şimdi dağlar devrildi, bütün yollar yapıldı. Havaalanları, muhteşem şekilde hastaneler yapıldı" dedi.

(AA)