İYİ Parti lideri Akşener'in "ABB Başkanı Yavaş ve İBB Başkanı İmamoğlu'na cumhurbaşkanı yardımcılığı" formülüyle masaya geri dönmesinin ardından CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'ndan 'az kaldı' mesajı geldi. Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Umut kırıntısını yeniden büyüteceklere selam olsun" ifadelerini kullandı..

Akşener masaya döndü, Kaftancıoğlu'ndan 'az kaldı' mesajı geldi

HABER MERKEZİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Millet İttakı'nın cumhurbaşkanı adayının kamuoyuna duyurulması beklenen toplantıya katılmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Umut kırıntısını yeniden büyüteceklere selam olsun" ifadelerini kullandı.

Paylaşımını 'az kaldı' etiketi ile yapan Kaftancıoğlu, "Umutsuzluk denizinde boğulmak üzere olan depremzede çocuklarımız başta olmak üzere tüm çocuklarımızın gözündeki umut kırıntısını yeniden büyüteceklere selam olsun! Gİ-DE-CEK-LER" ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının duyurulacağı toplantı saat 16.00'da Saadet Partisi Genel Merkezi'nde başladı. İYİ Parti lideri Meral Akşener de İmamoğlu ile Yavaş için düşünülen 'icracı cumhurbaşkanı yardımcılığı' formülünün ardından masaya geri döndü.

Saadet Partisi'ndeki toplantıda liderlerin geçiş sürecinin yol haritası ve cumhurbaşkanı adayını açıklaması bekleniyor.