Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde darbederek yol ortasında bıraktıkları kişinin üzerinden otomobil geçmesi sonucu ölümüne sebebiyet verdikleri iddiasıyla tutuklanan 2 zanlı ile taksi sürücüsü hakkında iddianame hazırlandı.

Kaynak: AA
Antalya'da darbettikleri kişinin ölümüne sebep olan 2 zanlı ile taksi sürücüsü hakkında iddianame hazırlandı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 28 Eylül 2022 gecesi Çağrı Aktaş'ı (30) darbederek yol ortasında bırakan tutuklular F.Ç. ve C.Y. hakkında "haksız tahrik altında olası kastla öldürme", Aktaş'ın üzerinden aracıyla geçerek ölümüne neden olan tutuksuz taksi sürücüsü H.Ü. hakkında ise "taksirle ölüme neden olma" suçundan hazırlanan iddianame Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

İddianamede, olay günü aracıyla Kızılırmak Caddesi'nden geçen zanlılardan F.Ç'nin, alkollü şekilde taşıt yolunda bulunan Çağrı Aktaş'ı fark ederek, ona çarpmamak için durduğu, ardından arkasında seyreden C.Y. idaresindeki otomobilin de bu nedenle durduğu belirtildi.

Bu sırada Çağrı Aktaş'ın araçların önüne geçerek geçişlerini engellediği, zanlılar F.Ç. ve C.Y'nin maktulü çekilmesi konusunda uyardıkları, itekledikleri aktarıldı.