Real Madrid, Fenerbahçe'nin futbolcusu Arda Güler'in transferini resmen duyurdu. İspanyol kulübünden yapılan açıklamada Arda Güler ile 6 yıllık anlaşma sağlandığı ifade edildi. Sarı lacivertli kulübe veda eden Güler ise sosyal medya paylaşımında "Canım Fenerbahçe'm, her zaman kalbimde olacaksın" diye yazdı. İspanyol Marca gazetesi ise Arda Güler'in 25 numaralı formayı giyebileceğini yazdı.

Kaynak: Haber Merkezi
Arda Güler resmen Real Madrid'de

Real Madrid, Fenerbahçe'nin futbolcusu Arda Güler'in tarnsferini resmen duyurdu.

Real Madrid kulübünden yapılan açıklamada oyuncu ile 6 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi. 

İspanyol kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Real Madrid C. F. ve Fenerbahçe SK, önümüzdeki altı sezon boyunca kulübümüzle bağlantılı olacak oyuncu Arda Güler'in transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Arda Güler'in Real Madrid'in yeni oyuncusu olarak tanıtımı yarın, 7 Temmuz Cuma günü, öğlen saat 12:00'de Ciudad Real Madrid'de yapılacaktır. Arda Güler daha sonra medyanın karşısına çıkacak."

Real Madrid kulübü Arda Güler için "Yükleniyor" başlıklı Türkçe bir paylaşım da yaptı.  

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan bir başka paylaşımında ise "Arda Güler'e hoşgeldin" denildi.

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada  Arda Güler'in 20 milyon avro bonservis ve performansa bağlı olarak azami 10 milyon avro bedel karşılığında Real Madrid'e transfer olduğunu kaydedildi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Arda Güler ise "Hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçe'm, her zaman kalbimde olacaksın" diye yazdı.

ARDA'NIN FORMA NUMARASI NE OLACAK?

Güler'in Real Madrid'e transferinin ardından hangi forma numarasını alacağı konusunda da kulübe yakın medya kuruluşlarından Marca, Güler'in 25 numarayı almaması durumunda numarasız olarak takdim edileceğini yazdı.

Haberde yer alan bilgiye göre 16 numarayı giyen Alvaro Odriozola ya da 24 numarayı giyen Jesus Vallejo'nun numarayı Arda Güler'e bırakması da gündeme gelebilir.

Arda Güler, Madrid'de TSİ 13:00'da kamuoyuna tanıtılacak. Oyuncunun sözleşmeyi imzaladıktan sonra Real Madrid'in Los Angeles'taki sezon öncesi hazırlık kampına katılması bekleniyor.