Cengiz İnşaat’ın ülkenin dört bir yanında gündeme geldiği doğa katliamlarını fotoğraflarıyla gözler önüne seren BirGün’ün #CengizChallenge manşeti, Twitter’ın en çok konuşulan konu başlıkları arasına girdi.

BirGün’ün manşeti sosyal medya gündeminde: #CengizChallenge

Ülkenin dört bir yanında doğa katliamıyla gündeme gelen Cengiz İnşaat hakkında gazetemiz BirGün’ün bugükü manşeti, Twitter’da Türkiye’nin en çok konuşulan konuları arasına gerdi.

Manşetimizdeki #CengizChallenge etiketi, akşam sıralarında Türkiye gündeminin 6. sırasında yer aldı.

BirGün’ün manşetinde, Cengiz İnşaat’ın yaptığı doğa katliamını gözler önüne seren 4 yerden eski ve yeni hallerine ait fotoğraflar kullanıldı.

birgun-un-manseti-sosyal-medya-gundeminde-cengizchallenge-873411-1.

Haberde şu ifadeler yer aldı:

“AKP’ye yakınlığıyla bilinen, 5’li çetenin güzide üyesi Mehmet Cengiz’in sahibi olduğu Cengiz Holding’in talan girişimi İkizdere’yle sınırlı değil. Kamudan aldıkları ihalelerle servetini katlayan Cengiz aynı zamanda ülkenin dört bir tarafında enerji santralı, maden, karayolları inşaatları gibi birçok projeyle doğayı katlediyor. Dünya Bankası verilerine göre dünya üzerinde en fazla kamu ihalesi alan 10 şirket arasında olan Cengiz Holding, ülkenin her ormanında, deresinde, vadisinde karşımıza çıkıyor.”

Tamamını okumak için ilgili habere tıklayabilirsiniz.

Sosyal medyada #CengizChallenge etiketiyle yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle: