Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Şimdi bakın LGBT'yi, pek çok sapkınlığı meşrulaştırmak, normalleştirmek, milletin tutum ve davranışlarını bu konuda ayrı ayrı yönlere çekmek için nice gayretlerin içerisinde olanlar var. Toplumun her bir ferdini, olumsuzluklara karşı, sapkın ve sapık anlayışlara karşı korumak devletlerin ve devleti yönetenlerin asli vazifesidir." dedi.

Kaynak: AA
Bozdağ: Hırsızlık hak ve hürriyet değilse LGBT de değildir
FOTOĞRAF: AA

Şanlıurfa'dan AKP milletvekili adayı olan Bozdağ, partisinin Eyyübiye Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında konuştu.
Bozdağ, Şanlıurfa'nın haklarını arayacağını, haklarını müdafaa edeceğini, kentin bir avukatı gibi çalışacağını söyledi.

Bozdağ, 14 Mayıs'taki seçimlerde Türkiye'nin kime emanet edileceğine, Türkiye'yi kimin yöneteceğine karar verileceğini ifade etti.
"Olan biteni de vicdan terazimizde tartarak, Türkiye'nin yaşadığı ve gelecekte yaşayacağı tehlike ve tehditleri de imkan ve fırsatları da görüp, gözeterek oylarımızı kullandığımızda Türkiye daha ileri gidecektir." diyen Bozdağ, şunları kaydetti:
"Türkiye'de aileyi korumak, aileyi geliştirmek, ailenin geleceğini güçlü kılmak bugün en önemli meselelerimizin başındadır. Hem uyuşturucuyla mücadele etmek, hem terörle mücadele etmek, gençlerimizin uyuşturucu baronlarının, terör baronlarının ağına düşmesini önlemek hem de aileyi her türlü sapkınlığa ve sapık akınlara karşı korumak Şanlıurfa'yı korumaktır, Türkiye'yi korumaktır, Türk milletini, aziz milletimizi korumaktır. Biz biliyorsunuz başörtüsüyle ilgili gündeme gelen kanun değişikliğine karşı dedik ki 'Gelin anayasaya koyalım ama yanına da aileyi de koruyan ve onları da geleceğe daha güçlü taşıyan düzenleme koyalım.' Çünkü aile tehdit altında olduğu sürece sıhhatli hiçbir şey olamaz. Şimdi bakın LGBT'yi, pek çok sapkınlığı meşrulaştırmak, normalleştirmek, milletin tutum ve davranışlarını bu konuda ayrı ayrı yönlere çekmek için nice gayretlerin içerisinde olanlar var. Çok net söylüyorum, Türk ailesini, bizim aile yapımızı, milletimizi, devletimizi sapkınlıklara karşı korumak elbette devleti yönetenlerin görevidir."
Bozdağ, milletin geleceğini tehdit eden şeyleri hak ve hürriyet kapsamında değerlendirmenin doğru olmadığını ifade etti.
"Kimi öyle der, kimi böyle der. Uyuşturucu kullanmayı hak ve hürriyet olarak kimse değerlendirebilir mi? Hırsızlık yapmayı hak ve hürriyet olarak kimse değerlendirebilir mi?" diye soran Bozdağ, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:
"Öyleyse sapkınlıkları da hak ve hürriyet ekseninde değerlendirmek, hak ve hürriyeti doğru anlamamaktır. Toplumun her bir ferdini, olumsuzluklara karşı, sapkın ve sapık anlayışlara karşı korumak devletlerin ve devleti yönetenlerin asli vazifesidir. Türkiye, yeni dönemde bu konuları çok tartışacaktır, şimdiden de tartışıyor. Onun için Türkiye'nin geleceğine dair karar verirken, ailemizin, ailelerimizin, gençlerimizin, insanımızın karşı karşıya kaldığı bu tehditleri de gözden ırak tutmamak lazım. Aziz milletimiz de gözden ırak tutmayacaktır. Bu noktada da duruşunu Türkiye'ye ve dünyaya en güçlü şekilde ilan edecektir."