Sunucu Buket Aydın, eylül ayında ekrana döneceğini açıkladı

Buket Aydın ekrana döneceği tarihi açıkladı

Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğundan ve Demirören Medya Grubu’ndan istifa eden Buket Aydın, eylül ayında ekrana döneceğini duyurdu.

Buket Aydın'ın yerine Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğuna Deniz Bayramoğlu atanmıştı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Mesajlarınızı okuyorum ama hepsine cevap vermem imkânsız, öncelikle beni sürekli soran anne babalarınıza hürmetlerimi iletin. çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum. Yeni yayın dönemi yani Eylül ayı gibi yeniden buluşacağız" ifadesini kullandı.

buket-aydin-ekrana-donecegi-tarihi-acikladi-736715-1.

SEÇİM DÖNEMİNDE GÜNDEM OLMUŞTU

NTV’de sunduğu gece bültenleriyle ünlenen Buket Aydın, Doğan Holding’e ait medya organları Aydın Doğan’dan Demirören Ailesi’nin eline geçince, kısa süre Kanal D’nin yolunu tutmuştu. Doğan döneminde ‘ortalamacı’ bir çizgi tutturmaya çalışan Kanal D Ana Haber, Demirören’in patron koltuğuna oturmasından sonra ‘tam yandaşlık’ pozisyonuna geçti. Bu dönüşümün ekran yüzü de Buket Aydın olmuştu.

Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na gülmesiyle de gündeme gelmişti. 31 Mart yerel seçimleri sürecinde sunduğu programa Kılıçdaroğlu’nu konuk eden Aydın, CHP liderinin “İstanbul, Ankara, Bursa, Adana ve Mersin’i kesinlikle kazanacağınız” sözleri üzerine kahkaha atmıştı. Yerel seçimlerde Bursa hariç, bu illerin tümünü CHP kazandı.