Çankaya'nın “Kadın Emeği Festivali’ bu yıl dördüncü kez Başkentlilerle buluşmaya hazırlanıyor. 300'e yakın Çankayalı kadının el emeği, göz nuru ürünleri 3, 4 ve 5 Eylül'de Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda Ankaralılarla buluşacak.

Çankaya 4. Kadın Emeği Festivali düzenleniyor

Çankaya Belediyesi, kadınların el emeği ürünlerinin satışa sunulduğu “Kadın Emeği Festivali’ni bu yıl 4. kez düzenliyor. 3, 4 ve 5 Eylül'de Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda Başkentlilerle buluşacak festivalde, 300'e yakın Çankayalı kadının el emeği ürünleri satışa sunulacak.

Kadınların sosyal hayata ve istihdama eşit katılımını sağlayıcı hizmetleri dolayısıyla “Mor Bayrak” sahibi olan Çankaya Belediyesi, kadınların satışlardan elde edeceği gelirin tamamen kendilerine kalmasını sağlayacak. Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda kurulacak stantlarda, yaklaşık 300 kadının kendi üretimi ahşap eşyalardan çantaya, takıdan örgü bebeklere kadar pek çok ürünü festival ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

KONSERLERLE TAÇLANACAK

İki büyük sahnede düzenlenecek 13 ayrı konser ile taçlanacak festival, yüzlerce Ankaralıya keyifli bir hafta sonu yaşatacak. Kadın emeğinin görünür kılınması ve ürünlerin pazardaki yerini alabilmesi amacı taşıyan Festival ile kadınların yanı sıra Başkentli sanatçılara da destek verilecek.

cankaya-4-kadin-emegi-festivali-duzenleniyor-917111-1.