Dışişleri Bakanı ve AKP Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, "Tüm dünyada Türkiye'nin itibarı çok yüksek. Herkes 'Türkiye'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan sözünün eridir' diyor" iddiasında bulundu.

Kaynak: AA
Çavuşoğlu: Tüm dünyada Türkiye'nin itibarı çok yüksek

Dışişleri Bakanı ve AKP Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tüp Bebek Merkezi'nin açılış törenine katıldı.

"Yaparsa AK Parti, Cumhur İttifakı, Recep Tayyip Erdoğan yapar" iddiasında bulunan Çavuşoğlu, "Tahıl anlaşmasını, barış görüşmelerini, esir takasını Erdoğan yapar. Tüm dünyada Türkiye'nin itibarı çok yüksek. Herkes 'Türkiye'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan sözünün eridir' diyor" dedi.

"Son günlerde özellikle anketlere bakanlar da sık sık yazmaya başladılar" iddiasında bulunan Çavuşoğlu, "Dışarıdan Türkiye'yi dizayn etmeye çalışanlar unutmasın, bu ülkede bu topraklarda egemenlik kayıtsız şartsız Türk milletinindir. Son sözü millet söyler. İçeriden hangi terör örgütüne ne vaatlerde bulunursa bulunsunlar, son sözü millet söyler" ifadelerini kullandı.