Premier Lig ekiplerinden Chelsea, uzun yıllar formasını giydiği ve antrenörlük yaptığı Eddie Newton'ın, Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olmasının ardından tebrik mesajı yayımladı. Açıklamada,"Eddie Newton'u tebrik ederiz. İyi şanslar" denildi.

Chelsea'den Trabzonspor teknik direktörlüğüne getirilen Eddie Newton'a tebrik

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Trabzonspor'da teknik direktörlük görevine getirilen İngiliz Eddie Newton için tebrik mesajı yayımladı.

Chelsea Kulübü, uzun yıllar formasını giyen ve antrenörlük yapan Newton için, "Trabzonspor'da teknik direktörlüğe getirilen Eddie Newton'u tebrik ederiz. İyi şanslar" paylaşımı yaptı.

Trabzonspor, Hüseyin Çimşir ile yolların ayrılması sonrası takımında başında yer alan antrenör Newton'ın, teknik direktör olarak kalacağını duyurmuştu.

Bordo-mavili kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulumuz, A takımımızda antrenör olarak görev yapan Eddie Newton ile yeni sezonda Teknik Direktör olarak devam edilmesi yönünde karar almıştır. Newton’a görevinde başarılar dileriz” denilmişti.

EDDİE NEWTON KİMDİR?

13 Aralık 1971 yılında dünyaya gelen Edward John Ikem Newton 48 yaşında.

İngiliz eski profesyonel futbolcu olup Premier League kulüplerinden Chelsea'de Roberto Di Matteo'nun görev süresince yardımcı teknik direktörlük görevi yaptı ve iki numaralı teknik sorumlu oldu.

Newton son olarak Trabzonspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir'in ikinci yardımcı antrenörü oldu. Hüseyin Çimşir görevinden ayrıldıktan sonra takımın geçici teknik direktörü olarak görevlendirildi. İngiliz çalıştırıcı, 29 Temmuz 2020'de Trabzonspor'un başında Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandı.

chelsea-den-trabzonspor-teknik-direktorlugune-getirilen-eddie-newton-a-tebrik-763977-1.