Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tura kalmasının ardından partide yeni görevlendirmelerde bulunan CHP'de, Mehmet Ali Yüksel Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirildi. Yüksel, ikinci tur öncesinde 'propaganda' sürecinde görev alacak. Parti içindeki yeni görevine ilişkin açıklamada bulunan Yüksel, 'siyasi işler ve seçim propagandası' konusunda çalışma yürüteceğini kaydetti.

Kaynak: AA
CHP'den seçim için yeni görevlendirme
Fotoğraf: AA

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylaması öncesi partisinin eski Kağıthane İlçe Başkanı Mehmet Ali Yüksel'i seçim çalışmaları için görevlendirdi.

CHP İstanbul 2'nci bölge 14'üncü sıradan milletvekili adayı da olan Mehmet Ali Yüksel, Genel Başkan Başdanışmanı oldu. 

Yüksel, "siyasi işler ve seçim propagandası" çalışmalarını yürütecek.

Mehmet Ali Yüksel

YÜKSEL: GÖREVİM PARTİ HİYERARŞİSİ İÇİNDE BİR NEFER OLARAK ÇALIŞMAK

Görevlendirmenin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Mehmet Ali Yüksel de siyasi işler propaganda konusunda çalışmalar yürüteceğine dikkat çekerek seçim kampanyasını "yürütmekle" görevlendirildiğine ilişkin iddiaları yalanladı. 

Yüksel, "Görevim parti hiyerarşisi içinde bir nefer olarak çalışmaktır" dedi. 

CHP'de Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur kampanyası için çalışmalar hızla devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun seçim kampanyanın başına geçmesi bekleniyor.