CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, “28 Mayıs’ta kazanan millet olacak, tek adam kaybedecek. Yok öyle umutları yitirmek. Çamur siyaseti yapanların, onlarca TV kanalı ve medya organı üzerinden Kılıçdaroğlu’nu hedef alanların maskesi düştü. Sayın Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne 13’üncü Cumhurbaşkanı olarak uğurlayacağız” dedi.

Kaynak: ANKA
CHP'li Biçer Karaca: Kazanan millet olacak, tek adam kaybedecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Pamukkale İlçesi Kayıhan Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Karaca’ya ziyaretlerinde CHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Gözlükaya, İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Türkay Berberoğlu, örgütün genç ve kadın üyeleri eşlik etti.

Karaca, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turu için yurttaşların sandığa giderek oy kullanmaları gerektiğinin önemine dikkat çekerek Kılıçdaroğlu'nun 13’üncü Cumhurbaşkanı olacağını söyledi.

"ÇAMUR SİYASETİ YAPANLARIN MASKESİ DÜŞTÜ"

Gülizar Biçer Karaca'nın açıklamaları şöyle:

“28 Mayıs’ta kazanan millet olacak, tek adam kaybedecek. Yok öyle umutları yitirmek. Çamur siyaseti yapanların, onlarca TV kanalı ve medya organı üzerinden Kılıçdaroğlu’nu hedef alanların maskesi düştü.

13’üncü Cumhurbaşkanı olarak 28 Mayıs'ta Çankaya Köşkü'ne uğurlayacağımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözleriyle, çamur siyaseti yapan iktidara yanıtımızı sahadan veriyoruz: ‘Erdoğan, sen değil misin terör örgütleri ile defalarca gizli gizli oturan, pazarlıklar yapan? Buradan açık ve tekrar ilan ediyorum. Ben terör örgütleri ile masaya asla oturmadım, hiçbir zaman da oturmayacağım.’

"HERKESİN SANDIKLARA SAHİP ÇIKMASI GEREKİYOR"

Milletin tertemiz duygularını, vatan ve bayrak sevdasını kendi çıkarları için kullananların kaybetmesi, devletin bekası için çalışan gerçek vatanseverlerin, Cumhuriyet sevdalılarının kazanması için herkesin sandıklara sahip çıkması gerekiyor.

Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplumsal kutuplaşmadan, iftiradan beslendiğini herkes biliyor. Yeniden yaratılmak istenen korku iklimine teslim olmayacağız. Kaybedenlerin telaşına geçit vermeyeceğiz. Helalleşen, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne 13’üncü Cumhurbaşkanı olarak uğurlayacağız. Kemal Kılıçdaroğlu, 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacak. Kimsenin şüphesi olmasın. Birlikte Kazanacağız.”