AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Mersin mitinginde Büyükşehir Belediyesi'ni hedef alarak Mersin’in çöp, çukur, çamur olduğunu iddia etti. Erdoğan'a yanıt veren CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Helikopterle inerseniz Mersin’in çöp, çukur, çamur olmadığını bilemezsiniz” dedi.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Seçer'den Erdoğan’ın sözlerine yanıt

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin Mersin mitinginde CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesini hedef aldı.

Erdoğan, "Şu belediyenin Mersin'e hizmeti var mı? Bunların tavrı ne biliyor musunuz? Çöp, çukur, çamur. Bunlar da belediyecilik budur. İnanın anlamazlar bu işten Bunlarda hizmet aşkı yok. 21 yıl içerisinde 98 milyarlık kamu yatırımı yaptık Mersin'e. Bay Bay Kemal senin Belediye Başkanın ne yaptı?" dedi.

SEÇER’DEN HELİKOPTER GÖNDERMESİ

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Erdoğan'ın bu sözlerine yanıt verdi.

Seçer sosyal medya aracılığı ile yaptığı paylaşımda Erdoğan'a şunları söyledi:

"Sokağında dolaşmadan, parklarında gezmeden; yoksuluyla, genciyle, köylüsüyle konuşmadan helikopterle inerseniz Mersin’in çöp, çukur, çamur olmadığını bilemezsiniz. Mersin’e neler yaptığımızın cevabını Mart 2024’te hemşehrilerim verecektir. Fragmanını da 14 Mayıs’ta hep beraber izleyeceğiz.”