Denizli'nin Serinhisar ilçesinde iki gencin tüfekle vurularak öldürülmesi olayına ilişkin hazırlanan iddianamede sanıklardan biri hakkında iki kez ağırlaştırılmış müebbet, diğer ikisine ikişer kez müebbet hapis cezası istendi.

Kaynak: AA
Denizli'de iki gencin tüfekle öldürülerek kuyuya atılmasına ilişkin iddianame hazırlandı

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafıından, 9 Haziran 2022'de 19 yaşındaki Hasan Akköse ile 17 yaşındaki İsmail Yalçın'ın tüfekle öldürülüp kuyuya atılması olayına ilişkin iddianame hazırlandı. 

Sanık ve tanık ifadelerine yer verilen iddianamede iki gencin öldürülüp cesetlerinin yok edilme girişimine ilişkin sanıkların telefon kayıtları ve Plaka Tanıma Sistemi aracılığıyla tespit edildiği belirtildi.

Sanıklardan Mustafa A'nın (34) ölenlerden Hakan Akköse ile aralarında alacak verecek meselesinden dolayı husumet olduğunu, kendisine küfür ve hakaret içeren ifadeler kullandığını söylediği kaydedildi.

Olay günü kendisine ders vermek amacıyla arkadaşları vasıtasıyla Akköse ile Yalçın'ı Karahasan Çayırı'na çağırdığını, çıkan kavgada İsmail Yalçın'ın kendisine bıçak savurduğunu, Hasan Akköse'nin de belindeki tabancayı doğrulttuğunu öne süren Mustafa A'nın, tüfekle ateş ederek Yalçın ve Akköse'yi öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.