AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "CHP Genel Başkanı'nın giderek daha zehirli, daha çirkin bir dil kullandığını görüyoruz. Yaptığı pervasız ve buram buram nefret söylemi kokan açıkmalarıyla her gün toplumumuzun bir kesimini düşmanlaştırıyor" iddiasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi
Erdoğan, Adıyaman'da Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı!

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs seçimlerine ilişkin konuşan Erdoğan, "Her birinize 14 Mayıs seçimlerinde şahsıma ve Cumhur İttifakı'na verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı'nda yüzde 66'yı geçen oy oranıyla Adıyaman tercihini bizden yana kullandı. Meclis'te de Adıyaman'ın tercihi yine Cumhur İttifakı'ndan yana oldu" ifadelerini kullandı.

CHP'yi hedef alan Erdoğan, "CHP zihniyetinin temsilcileri sorunu kendilerinde aramak yerinde milletimizi suçladılar. Makarnacı, kömürcü, takoz, bidon kafalı diyerek insanımızı tahkir ettiler" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şöyle devam etti: "CHP Genel Başkanı ve arkadaşlarının zihniyeti 73 yıldır hiç değilmedi. Bunu 14 Mayıs seçimlerinden sonraki tavırlarıyla bir kez daha ispatladılar."

Muhalefeti hedef almaya devam eden Erdoğan, "Pazar günüyle beraber 16 ve 17'nci seçimlerini kaybettiler. Milletten bu kadar şamar yediler ama pişkince hayatlarına devam ettiler. Hatalarından dolayı milletimizden özür dilemediler. Samimi bir özeleştiri vermediler. Kendilerini düzeltme yoluna asla gitmediler. Halen tehdit diline sarılarak insanımızın oyunu alabileceklerini düşünüyorlar."

KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALDI!

Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan, "14 Mayıs seçimlerinde hezimete uğrayan 28 Mayıs'tan da umudunu kesen CHP Genel Başkanı'nın giderek daha zehirli, daha çirkin bir dil kullandığını görüyoruz" dedi.

Erdoğan, "Yaptığı pervasız ve buram buram nefret söylemi kokan açıkmalarıyla her gün toplumumuzun bir kesimini düşmanlaştırıyor" iddiasında bulundu.

KUTUPLAŞTIRICI SÖYLEMİNE DEVAM ETTİ

Kutuplaştırıcı söylemine devam eden Erdoğan, "CHP LGBT'ci midir, yanındaki HDP LGBT'ci midir, yanındaki İYİ Parti LGBT'ci midir, diğerleri de aynı mı? LGBT AK Parti'ye sızabilir mi? MHP'ye sızabilir mi? Cumhur İttifakı'na sızabilir mi?" ifadelerini kullandı.