Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın montajlanmış bir reklam filmi üzerinden kendisini hedef göstermesine "Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var. Eşik işte buradadır" sözleriyle tepki gösterdi.

Kaynak: Haber Merkezi
Erdoğan, montajlı video ile hedef gösterdi, Kılıçdaroğlu'ndan sert tepki geldi: Utanmadan kara propaganda yapan biri var!
Fotoğraf: AA

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, kendisini hedef alarak montajlı bir videoyu gerçekmiş gibi anlatmasına tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, "Gençlere sesleniyorum. Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var. Eşik işte buradadır. Halep oradaysa, arşın buradadır" dedi.

Dün akşam (11 Mayıs) Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya gelen Erdoğan, daha önce, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlediği İstanbul Mitingi’nde gösterdiği montajlı videoyu tekrar anlattı.

Söz konusu görüntü üzerinden Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan, "Kılıçdaroğlu arkasına terör örgütünün başındaki adamı alıyor 'haydi' diyor o da 'haydi' diyor" dedi.

14 Mayıs seçimleriyle ilgili reklam filminde, PKK'li Murat Karayılan’ın montajlanmış görüntüsü yer alıyor.