Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik, "İnşallah Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Ekrem İmamoğlu açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

Dün yaptığı açıklamalara değinen Ali Koç, "Türk futbolunun Trabzonlulaştırılmasından bahsettim. Bu, çok büyük bir tehlikedir arkadaşlar. Ve biliyor musunuz; bazı medya organlarında bir tane kelimem dahi çıkmadı. Demirören Grubu'nda bir tek kelime çıkmadı. Bu tesadüf olmaz..." ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açıklama yapan Koç, şunları söyledi:

"Şehrin Belediye Başkanı, Yüksek Divan Kurulu Başkanımızı ziyarete gelir, bordo-mavi kravat takar. Ya kime ne anlatıyorsunuz? Ben o kitabın içinde yazanları bilmiyordum. Eminim sayın Başkan (Uğur Dündar) da bilmiyordur. Bize ağır hakaretler eden kitabı hediye olarak getirme hassasiyetsizliğini yapar.

İnşallah şu günler gelmez; Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez."

fenerbahce-baskani-ali-koc-tan-ekrem-imamoglu-aciklamasi-1012352-1.
Fotoğraf: Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Yüksek Düvan Kurulu Başkanı olan Uğur Dündar'ı ziyaret etmişti