Fenerbahçe'nin teknik direktörlük için Abdullah Avcı ile anlaştığı iddia edildi. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Sayın Avcı ile anlaştığımız yönündeki iddialar tamamen gerçek dışıdır" denildi

Fenerbahçe'den 'Abdullah Avcı ile anlaşma sağlandı' iddiasına yalanlama

Fenerbahçe’de Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör için iddia ortaya atıldı.

Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) haberine göre, Fenerbahçe'nin Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardığını iddia edildi.

Haberde, "Sarı-lacivertli ekibin yarın Denizlispor ile oynayacağı mücadelenin ardından Abdullah Avcı ile anlaştıklarını açıklaması bekleniyor. Taraflar bu konuda herhangi bir açıklama yapmazken edinilen bilgilere göre anlaşmanın yaklaşık olarak 10 gün önce yapıldığı ve Ersun Yanal'ın ayrılığının beklendiği gelen bilgiler arasında. Denizlispor maçına kulüpteki mevcut antrenörlerin takımı sahaya süreceği ancak yeni hafta ile birlikte Abdullah Avcı'nın açıklanacağı iddia edildi. Öte yandan yeni sezonda Abdullah Avcı'nın teknik heyetine Emre Belözoğlu'nun da katılacağı ifade edildi" denildi.

fenerbahce-abdullah-avci-ile-anlasti-iddiasi-697642-1.

FENERBAHÇE'DEN YALANLAMA

Fenerbahçe Kulübü söz konusu iddiaya ilişkin açıklama yaptı.

Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımız, 7 Mart Cumartesi günü sahamızda Yukatel Denizlispor ile oynayacağı Cemil Usta Sezonu 25. hafta müsabakasında, Takımımızın başında antrenörümüz Zeki Murat Göle görev alacaktır. Kendisine bu görevinde camiamızın tecrübeli isimleri destek sağlayacaktır" denildi.

Abdullah Avcı ile ilgili iddiaya değinilen açıklamada, "Öte yandan kamuoyunda teknik direktörlük konusunda Sayın Abdullah Avcı ile görüştüğümüz ve/veya anlaştığımız yönündeki iddialar tamamen gerçek dışıdır. Başkanımızın veya herhangi bir yöneticimizin, Sayın Avcı ile iddia edildiği üzere ne 2 hafta önce ne de bugünlerde bir teması olmuştur" ifadeleri kullanıldı.

AVCI'NIN DANIŞMANINDAN AÇIKLAMA

Abdullah Avcı'nın danışmanı Doğan Ercan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

'Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe ile anlaştığı' iddialarına ilişkin Ercan, "İki hafta ile Ali Koç'la görüştük. Yönetici ile görüştük ve Galatasaray maçından sonra bakacaklarını söylediler. Şu anda ismi geçiyor ama bir anlaşma yok. Ben Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Abdullah Avcı olacağını düşünüyorum. Galatasaray maçından sonra ben görüşmedim Fenerbahçe yönetimiyle" ifadelerini kullandı.