Fenerbahçe’nin Twitter’dan yaptığı bir paylaşım, transferin 6 Ağustos'ta resmen açıklanacağı yorumlarına neden oldu.

Fenerbahçe'den taraftarını heyecanlandıran paylaşım

Fenerbahçe’nin Twitter’dan yaptığı bir paylaşım taraftarın heyecanlanmasına neden oldu. Paylaşımda, transferin 6 Ağustos'ta resmen açıklanacağı yorumlarına neden oldu.

Fenerbahçe'nin Twitter hesabından yapılan paylaşım şöyle:

Öte yandan Fenerbahçe teknik direktörlüğe Erol Bulut'u getirdi. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Ailesi olarak saha dışında camiamızın eşsiz desteği ve güveni, saha içerisinde yakalayacağımız birlik, beraberlik, takım ruhu ve mücadeleyle birlikte eşsiz zaferlere ve kupalara yürüyeceğimize inancımız tam" denildi.

beIN Sports'ta yer alan habere göre, Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Demir Grup Sivasspor formasıyla başarılı bir dönem geçiren Mert Hakan Yandaş'ı kadrosuna katıyor.

Sarı lacivertli kulüp anlaşma sağladığı 25 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlıyor. Habere göre, Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe için bir başka transfer iddiası daha ortaya atıldı. TRT Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Bayern Münih II forması giyen 21 yaşındaki sağ bek Mert Yılmaz için Alman ekibiyle görüşmelere başladı.