Fenerbahçe Kulübü'nün Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirilen 2022 yılı Olağan Mali Genel Kurulu’nda gerginlik yaşandı.  Ali Koç'un konuşması sırasında "istifa" sloganları atılırken üyeler arasında arbede çıktı. Kavganın durdurulamaması üzerine Koç'un konuşmasına ara verildi. Bu arada sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Kaynak: AA
Fenerbahçe Mali Genel Kurulu'nda gerginlik: İstifa sesleri yükseldi, Ali Koç konuşmasına ara verdi
Fotoğraf: AA

Fenerbahçe Kulübü’nün 2022 yılı olağan mali genel kurul toplantısına tepkiler nedeniyle ara verildi.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda kulüp başkanı Ali Koç'un konuşması sırasında tartışma yaşandı.

Başkan Ali Koç kürsüye çıkarken "Söylesene Ali Başkan bu ne biçim Fenerbahçe" şeklinde tezahürat yaparak tepki gösteren kongre üyeleri, başkanın konuşması sırasında da "Taraftar İstifa" diye bağırarak konuşmaya tepki koydu.

Ardından başkanın "Biz başarısızlığı isteyerek mi yapıyoruz" sorusuna tribünlerden "evet" şeklinde yanıt verilince başkan Koç, "Aferin sana evet bilerek yapıyoruz" diye cevap verdi.

Ali Koç'un konuşması esnasında salondaki üyeler arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

UĞUR DÜNDAR İSTİFA ETTİ 

Bunun üzerine ise kongrede gerginlik oluştu ve Uğur Dündar 15 dakikalık ara verdi. Yaşanan gerginliğin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İstifa kararının ardından bazı üyeler sahne önüne giderek Uğur Dündar'a destek verdi ve görevi bırakmamasını rica etti.

Uğur Dündar protestoyu haketmediğini ve istifadan vazgeçmesinin üyelerin isteğine bağlı olduğunu söyledi.