Kaynak: İHA
Ferdi Kadıoğlu: "İki hedefimiz için de savaşmaya devam ediyoruz"

Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, takım olarak iki hedefleri için savaşmaya devam ettiklerini belirterek, "Kupa’da işler bizim elimizde diyebiliriz ama ligde öyle değil, fakat ligde de hala şansımız devam ediyor" dedi.

Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertli formayla beşinci sezonunu geçiren ve istikrarlı performans ortaya koyan Ferdi, hem ligde hem de kupada hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını dile getirerek, "Uzun bir sezon oldu, çok fazla maç oynadık. Kendimi şu anda iyi hissediyorum. Hala iki hedefimiz için savaşmaya devam ediyoruz. Kupa’da işler bizim elimizde diyebiliriz ama ligde öyle değil, fakat ligde de hala şansımız devam ediyor. Rakibimizin puan kaybetmesini beklemek zorundayız. Sıkı çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki maça hazırlanıyoruz. Bizim yapmamız gereken şey, kendi maçlarımızı kazanmak. Ondan sonra da Galatasaray’ın ne yapacağına bakacağız. Biz yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Son olarak taraftarlara da seslenen Ferdi Kadıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizi son maça kadar desteklemeye devam etsinler. Her şey mümkün. Aynı zamanda bir finalimiz var. Umarım o maça gelip bizi desteklerler. Umarım onlarla birlikte finali kazanabiliriz. Biz en iyi şekilde hazırlanacağız, en iyimizi vereceğiz. Yakında Kadıköy’de görüşürüz.”