Güntekin Onay, Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerdeki 'Hükümet istifa' sloganlarının ardından başlayan tartışmayı değerlendirdi. Onay, "Hükümet ve devlet kavramlarını ayırt etmek bu kadar zor olmamalı" dedi.

'Hükümet istifa' sloganlarının ardından Güntekin Onay: Devlet ayrı, hükümet ayrı

Beinsports yorumcusu Güntekin Onay, Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden yükselen 'Hükümet istifa' sloganlarının ardından başlayan tartışmalar hakkında konuştu.

Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Onay "Hükümet ve devlet kavramlarını ayırd etmek bu kadar zor olmamalı ! Biz devletin yanındayız zor günlerde. Devletimiz güçlüdür ve vatandaşının yardımına koşar. Hükümet ile devlet aynı şey değil" dedi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNE DESTEK!

Beşiktaş tribünlerinden yükselen 'hükümet istifa' seslerinin ardından ünlü isimlerde paylaşımlar geldi:

Berna Laçin: "Kayseri ve Konyaspor , “Develtimizin Yanındayız” diye açıklama yapmış. Yok Fenerbahçe ve Beşiktaş Japon Devleti’nin yanında ! Daha Devlet ile Hükümet arasındaki ayrımı yapamayanlar iş başı yapmış. Kaldı ki taraftar adına konuşmak da ayrı abes!"

Celik Nalçakan: "Siyah Beyaz değil artık… SİMSİYAH BEMBEYAZ!"

Candaş Tolga Işık: "Bu tribünlerde doğdum sayılır ben, bu tribünlerde büyüdüm. Bu hayatta bildiğim her şeyi bu tribünlerde bu insanlarla omuz omuza öğrendim. Hepinizle tek tek gurur duyuyorum"

Hüseyin Baş: "Halbuki Beşiktaş size hükümetin veremeyeceği çok şeyi verirdi, yanlış yerden istifa ediyorsunuz."

Mehmet Demirkol: "Devlet ve hükümet aynı şey değildir. Hükümet yıkıldığında devlet yıkılsa Atatürk öldüğünde Türkiye yıkılırdı. İnsanlar devletinin yanında hükümetin karşısında olabilir. Demokratik haktır."

Hayko Çepkin: "İyi insan olmadan Beşiktaş'lı olunmaz."