Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Isparta Halk Buluşması’nda Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye gönderme yaptı. İmamoğlu, “Gelin bu güzel Millet İttifakı’na katılın, milletçe başaralım. Gelin bu işi ilk turda bitirelim” dedi.

İmamoğlu’ndan İnce göndermesi: Gelin katılın, bu işi ilk turda bitirelim
Fotoğraf: Ekrem İmamoğlu Twitter

Isparta Halk Buluşması’nda konuşan Ekrem İmamoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye dair ifadeler kullandı.

Halk Buluşmaları kapsamında Isparta'da konuşan Ekrem İmamoğlu, seçimi ilk turda tamamlanması için çağrı yaptı. İmamoğlu ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı seçildikten sonra 100 bin öğretmen atamasını gerçekleştireceğini kaydetti.

“Ekonomik sorunları aştıktan sonra güçlü bir kalkınma sürecine hep birlikte yol alacağız. Ortada güçlü bir ittifak var, Milletin İttifakı. Elbette hepinizi oraya davet ediyoruz” diyen İmamoğlu, “Birileri ben ayrı mücadele edeceğim diyebilir, ben o konuya girmiyorum, yolu açık olsun. Gelin bu güzel Millet İttifakı’na katılın, milletçe başaralım. Gelin bu işi ilk turda bitirelim” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu şöyle konuştu:

“Güçlü bir ittifak var. Hepinizi oraya davet ediyorum. Birileri ayrı gideceğim diyebilir. Ama aranızdan bir kişi bile bu birlikten ayrılmayacaklar. Sizler bu birliğinin gücünün bir parçası olmalısınız. Sandığa atılan oylar bizi 15 Mayıs sabahı güçlü bir iktidara uyandıracak. Göreceksiniz 100 bin öğretmeni de sayın 13. Cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu hemen atayacak. Astsubayların haklarına da o sahip çıkacak. Sağlık kurumlarımızın ne kadar sıkıntıda olduğunu biliyoruz, o sorunları da biz aşacağız.”