Sarıyer’de bir ev sahibinin oğlu, zamlanan kirasını birkaç gün geciktirdiği için Serkan K. isimli kişiyi yol ortasında bıçakla yaraladı. Ağır yaralanan kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırgan Ortaköy’de yakalandı.

Kaynak: İHA
İstanbul'da bir ev sahibi zamlanan kirasını geciktiren kiracıyı bıçakladı
Fotoğraf: İHA

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde ev sahibinin oğlu, zamlanan kirasını birkaç gün geciktirdiği için Serkan K. isimli kişiyi bıçakladı.

Olay, saat 10.30 sıralarında Sarıyer Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce kirasına zam yapıldığı öğrenilen Serkan K. (42), ücreti birkaç gün geciktirdi.

Sekan K. ile cadde üzerinde karşılaşan ev sahibinin oğlu Kerem G. arasında tartışma çıktı. Kerem G. daha sonra Serkan K. isimli kiracısını kasığından bıçakladı. Olay yerinde çok kan kaybeden Serkan K., taksiyle Sarıyer Çayırbaşı Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 Ağır yaralı Serkan K'nin ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kerem G. olay yerinden kaçarken ihbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. 

Kerem G., Beşiktaş Ortaköy’de olayda kullandığı bıçakla birlikte yakalandı.