AKP İstanbul İl Başkanlığı'na Refah, Fazilet ve Saadet Partilerinde görev yapan Osman Nuri Kabaktepe'nin getirilmesiyle ilgili SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan ilginç değerlendirmeler geldi. Karamollaoğlu parti tabanının bu blöfü yemeyeceğini söyledi.

Karamollaoğlu'ndan 'Kabaktepe' açıklaması: Tabanımız vermez


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Refah Partisi kökenli Osman Nuri Kabaktepe'nin AKP İstanbul İl Başkanı olmasını değerlendirdi.

FOX TV'de ekrana gelen 'Çalar Saat' programında İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan Karamollaoğlu, "AKP'nin İstanbul'a Milli Görüşçü il başkanı getirmesi tamamen taktik. Ama bizim tabanımız bu blöfü yemez, AKP'ye oy vermez." değerlendirmesinde bulundu.

OSMAN NURİ KABAKTEPE KİMDİR?

Osman Nuri Kabaktepe, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve son olarak Saadet Partisinde görev almış bir isim. Kabaktepe, 2004 Mahalli İdareler Seçimlerinde Saadet Partisi Fatsa Belediyesi başkan adayı olarak yarışmıştı.

1 Aralık 1970'te Fatsa'da doğan Kabaktepe, Fatsa İmam Hatip Lisesi ve Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde eğitim gördü. Refah Partisi ve Fazilet Partisi'nde çeşitli kademelerde görev alan Kabaktepe, Saadet Partisi İstanbul İl Yönetimi ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyeliği görevinde bulundu. Kabaktepe, 2004 Mahalli İdareler Seçimlerinde Saadet Partisi Fatsa Belediyesi başkan adayı olarak yarıştı.

Daha önceki yıllarda Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı da yürüten Kabaktepe, İlim Yayma Cemiyeti'nde denetim kurulu üyeliği, Türkiye Gençlik Vakfı'nda (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu üyeliği ve Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2016'da Maarif Vakfı Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Kabaktepe halen vakıfta Başkanvekili görevini sürdürüyor.