Karikatürist Selçuk Erdem sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, evden kalanlar için tüyolar verdi. Erdem, "Yıllardır evden çalışırım, tavsiyem pijamanın sizi ele geçirmesine izin vermeyin" ifadesini kullandı.

Karikatürist Selçuk Erdem'den evde çalışanlara öneriler

Dünyaya yayılan koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle evde kalanlar için Karikatürist Selçuk Erdem sosyal medya hesabından önerilerde bulundu.

Evde kalanlar ve evde çalışanlar için tüyolar veren Erdem, "Yıllardır evden çalışırım, tavsiyem pijamanın sizi ele geçirmesine izin vermeyin" ifadesini kullandı.

Küçük adımların planları tamamen uygulamak için önemli bir adım olduğuna dikkat çeken Erdem, "Zamanım olsaydı yapardım dediğiniz şeyleri yine yapmayacaksınız ama paniğe kapılmayın" dedi.

Sosyal medya kullanımının bu süreçte önemli olduğunu belirten Erdem, "Yarım saatlik ‘mecburi’ zamanlar ayırın her ne yapmak istiyorsanız. O sürede başka bir şeyle ilgilenmeyin" diye yazdı.

"Şöyle düşünün evde disiplin vermeniz gereken bir çocuk var, sizsiniz o" diyen Erdem, "Ritüelleriniz olmazsa evde çalışmak zor iş" ifadesini kullandı.