Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hükümeti istifaya çağıran tribünleri "Birtakım çıkar gruplarının yine boş durmadığı, spor camiaları ve tüm kulüpler tek yürek olurken, birilerinin maksatlı provokasyonlara giriştiği görülmektedir" diyerek hedef aldı. Kasapoğlu, "Spor sahaları siyaset alanları değildir. Spor müsabakaları siyaset üretme merkezleri değildir" ifadelerini kullandı.

Kasapoğlu, 'Hükümet istifa' diyen tribünleri hedef aldı: Çıkar grupları, maksatlı provokasyonlar

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hükümeti istifaya çağıran tribünleri hedef aldı.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada Kasapoğlu, "Ülkemizin bu birlik ruhuna ve sporun iyileştirici gücüne, depremin yaralarını sarmaya devam edeceğimiz süreçte çok daha fazla ihtiyacı olacaktır" dedi.

Taraftarları hedef alan Kasapoğlu, "Ancak her zor dönemde olduğu gibi bu büyük felakette de birtakım çıkar gruplarının yine boş durmadığı, spor camiaları ve tüm kulüpler tek yürek olurken, birilerinin maksatlı provokasyonlara giriştiği görülmektedir. Spor sahaları siyaset alanları değildir. Spor müsabakaları siyaset üretme merkezleri değildir" ifadelerini kullandı.

"PROVOKASYONLARA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Bakan Kasapoğlu, şöyle devam etti: "Sporu siyasete alet etmenin birlik ve beraberliğe ket vurmaktan başka bir neticesi de yoktur. Bu felaketin yaralarını, yüzyılın dayanışmasıyla sarmaya devam edecek, kam, özel sektör, sivil toplum ve millet olarak el ele vererek zor günleri birlikte aşacağız. Provokasyonlara da hiçbir zaman izin vermeyeceğiz."

Kasapoğlu, son olarak şunları ifade etti. Zaten tüm kulüpler ve gerçek sporseverler bu misyonu layıkıyla yerine getirmekte ve 85 milyona güç veren birlikteliklere imza atmaktadır. Sporun birleştirici gücüne, bilhassa böyle zor ve sıkıntılı günlerde çok daha fazla olduğunu tekrardan ifade eder, aziz milletimize bir kez daha başsağlığı dilerim."