Fenerbahçe - Konyaspor ve Beşiktaş - Antalyaspor maçlarında taraftarların "hükümet istifa" sloganlarına karşı Kayserispor'dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kayserispor, "Camiamızın tribünlere hakim olmaya çalışan kirli siyaset ve zillete karşı olduğunu ve bunu da kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verdi.

Kayserispor, tribünlerdeki 'Hükümet istifa' sloganlarını Bahçeli’nin sözleriyle hedef aldı: Zillet...

Kayserispor, Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden yükselen “Hükümet istifa” sloganlarını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kullandığı ‘kirli siyaset’ ve ‘zillet’ kelimeleriyle hedef aldı.

Fenerbahçe-Konyaspor maçındaki hükümet protestosundan sonra Beşiktaş-Antalyaspor maçında da 'istifa' sesleri yükseldi. Siyah beyazlı tribünler Dolmabahçe’de Antalyasporlu taraftarların da eşlik ettiği ‘hükümet istifa' sloganları attı.

KAYSERİSPOR'DAN AÇIKLAMA!

Kayserispor'dan, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının attığı sloganlara tepki geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kayserispor şu ifadeleri kullandı:

"ZİLLETİN KARŞISINDAYIZ"

“Kayserispor camiasının devletin ve milletin yanında olduğunu, şu felaket günlerinde milli acımızı yürekten paylaştığını, tribünlere hakim olmaya çalışan kirli siyaset ve zillete de karşı olduğunu ve bunu da kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.”

BAHÇELİ: ZİLLET VE REZALETE GÖZ YUMMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de tribünlerden yükselen istifa sloganlarına tepki göstererek "Türk futbolunu zillet ve rezalete mahkum etmek isteyenlere göz yummak, alttan almak, sessiz durmak geldiğimiz bu aşamada mümkün değildir" sözlerine yer vermişti.

Bahçeli bu açıklamalarının ardından Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nden istifa ettiğini duyurdu.

KONYASPOR DA 'HÜKÜMET İSTİFA' SLOGANLARINA TEPKİ GÖSTERDİ!

Konyaspor Kulübü de Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşmasında yapılan hükümet protestolarına tepki gösterdi.

Yeşil-beyazlı kulüp, sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayarak hükümete karşı yapılan istifa çağrılarına katılmadıklarını beyan etti.

Kulüpten yapılan paylaşımda, "Selçuklu Dar-ül Mülkü Konya, Büyük Konyaspor camiası ve taraftarı dün, bugün ve yarın daima devletimizin yanındadır. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde, depremzede kardeşlerimizin yaralarını saran devletimizin ve milletimizin acısını acısı bilen 85 milyon Büyük Türkiye ailesinin tarafındayız. Yas gününde yas tutmak yerine, çirkin bir siyasete payanda olanları en şiddetli şekilde kınadığımızı tarih ve millet huzurunda beyan ederiz" ifadeleri kullanıldı.