CHP’nin kesin ihraç istemiyle disipline sevk ettiği Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 3 Temmuz’da Bolu’dan Ankara’ya ‘adalet ve değişim’ temalı bir yürüyüş başlatacağını açıkladı.

Kesin ihraçla disipline sevk edilen Tanju Özcan: Bolu'dan Ankara'ya yürüyeceğim

 CHP'den bir yıl süreyle ihraç edilen ve 10 gün önce cezası biten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu kez kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Tanju Özcan, kararın ardından tek kelimelik bir tweet atarak "Başkaldırıyorum" dedi.

'İMAMOĞLU ADAY OLMAZSA BEN OLURUM'

Öte yandan Tanju Özcan, 3 Temmuz’da Bolu’dan Ankara’ya ‘adalet ve değişim’ temalı bir yürüyüş başlatacağını söyledi.

Tele1.com.tr’de yer alan haberde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylığını açıklamaması durumunda genel başkanlık için kendisinin aday olacağını belirten Özcan, 3 Temmuz’da Bolu Meydanı’ndan başlayıp Ankara’da CHP Genel Merkezi’nin önünde sona erecek bir yürüyüş başlatacağını duyurdu.

Özcan, “3 Temmuz’da Bolu Kent Meydanı’ndan ‘adalet ve değişim’ temalı bir yürüyüş başlatacağım. Bolu Kent Meydanı’ndan Ankara’ya, CHP Genel Merkezi’ne kadar yürüyeceğim” dedi.

'BUNU ADALETSİZ OLARAK GÖRÜYORUM'

Tek başına yürüyeceğini fakat destek vermek isteyenleri de yanında görmek istediğini vurgulayan Özcan, “Kimler katılmak isterse herkes davetli. Ben bunu adaletsizlik olarak görüyorum, seçim kaybedildi koltukta halen oturulmasında ısrar edilmesini anlamıyorum. CHP Atatürk’ün partisidir diyen herkes katılabilir” ifadelerini kullandı.