CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gündeme gelen seçimlerin ertelenmesi tartışmalarıyla ilgili Erdoğan'a seslenerek "Bu ülke sana 20 yıl verdi. Hep beceriksizdin. Sana verecek 1 yıl değil, 1 günümüz bile yok. Bir beceriksizliğe daha katlanamayız. Seçimden korkma" açıklaması yaptı.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a seslendi: Sana verecek 1 günümüz bile yok, seçimden korkma

HABER MERKEZİ

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili yıkan iki büyük depremin ardından, 14 Mayıs'a çekilmesi öngörülen Cumhurbaşkanlığı seçiminin ertelenmesine yönelik tartışmalar gündeme geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem felaketinin ardından başlayan tartışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a seslendi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 20 yıllık iktidarı döneminde 'hep beceriksiz' olduğuna vurgu yaparak, "Sana verecek 1 yıl değil, 1 günümüz bile yok. Bir beceriksizliğe daha katlanamayız. Seçimden korkma" ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Bu ülke sana 20 yıl verdi. Darbe gördü sayende. Covid’de 5 maskeye muhtaç ettin. Ormanlarımız yandı, uçak bulamadın. Ekonomiyi çökerttin. Depremde yıkıldık. Hep beceriksizdin. Sana verecek 1 yıl değil, 1 günümüz bile yok. Bir beceriksizliğe daha katlanamayız. Seçimden korkma.Ya da kork, seçim zamanında yapılacak!"