Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ""Dini, diyaneti, bayrağı, ezanı olmayan kimler destekliyor Bay Bay Kemal'i? Bu teröristler" sözlerini paylaştı ve gençlere seslendi: "İşte gençler, aşmamız gereken eşik bu ve sizsiz olamıyor maalesef."

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın kutuplaştırıcı sözlerini paylaştı, gençlere seslendi: Aşmamız gereken eşik bu

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini hedef alan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini paylaşarak gençlere seslendi.

Kılıçdaroğlu, Twitter'dan Erdoğan'ın kutuplaştırıcı sözlerini paylaşarak, "İşte gençler, aşmamız gereken eşik bu ve sizsiz olamıyor maalesef" dedi.

Erdoğan, dün Antalya'da "Kandil'den ne diyordu birisi? Bunların bayrağı, ezanı, dini var mı? Bizim desteğimiz Kılıçdaroğlu'nadır diyor" demişti.

Erdoğan, açıklamasında, "Dini, diyaneti, bayrağı, ezanı olmayan kimler destekliyor Bay Bay Kemal'i? Bu teröristler... Öyle mi? Söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu! Bay Bay Kemal, senin arkadaşın Kandil. Onlarla bu yoldasın. Ama Bay Bay Kemal, 14 Mayıs'ta bu aziz millet, sevgili vatandaşlarım sana sandıkları mezar edecek!" ifadelerini kullanmıştı.