CHP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün saat 13.30'da Zafer Partisi Genel Merkezi'nde görüşecek.

Kaynak: Haber Merkezi
Kılıçdaroğlu ile Özdağ'ın görüşme yeri ve saati belli oldu

HABER MERKEZİ

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 13.30'da Zafer Partisi Genel Merkezi'nde partinin genel başkanı Ümit Özdağ ile görüşecek.

İki isim arasında Zafer Partisi'nin başını çektiği ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci tur seçimlerindeki tavrının konuşulması bekleniyor.

Sinan Oğan dün Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Yardımcısı Feramuz Üstün ile Ankara'da görüşmüştü. Oğan, New York Times'a verdiği mülakatta "Cumhurbaşkanı yardımcısı olmak varken neden bakan olayım?" demişti.

OĞAN KARARINI BUGÜN AÇIKLAYABİLİR

Cumhurbuşkanlığı ilk tur seçimlerinde yüzde 5,17 oy alan Sinan Oğan, ikinci tura ilişkin alacağı kararı bugün açıklayabilir.

KILIÇDAROĞLU ANITKABİR'İ ZİYARET EDECEK

Öte yandan Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ ile görüştükten sonra saat 15.00'te Anıtkabir'e gidecek. Kılıçdaroğlu, Anıtkabir ziyaretiyle ikinci tur seçimleri için sahaya çıkmış olacak.