AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elektrik faturalarındaki tarifelerin yeniden değerlendirileceğini açıklamasının ardından Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a tepki geldi. Kılıçdaroğlu, yurttaşın günlerdir beklentiye sokulduğunu ancak yüz üstü bırakıldığını söyledi.

Kılıçdaroğlu: Milletimiz elektrik faturasında bir kez daha yüz üstü bırakıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'elektrik faturalarında düzenleme' açıklamasına ilişkin, "Günlerdir bile isteye, göz göre göre beklentiye sokulan milletimiz, bir kez daha elektrik faturalarında yüz üstü bırakılmıştır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, bugün Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda fahiş faturalar hakkında konuştu. Beklentilere rağmen herhangi bir karar açıklamayan Erdoğan, 'düzenleme' vaadinde bulundu. Erdoğan ayrıca enerji fiyatlarının dünya genelinde arttığını söyleyerek Türkiye'de enerji desteğinin diğer ülkelere göre iyi durumda olduğunu iddia etti.

'MİLLETİMİZ YÜZ ÜSTÜ BIRAKILMIŞTIR'

Erdoğan'ın açıklamalarına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak "Günlerdir bile isteye, göz göre göre beklentiye sokulan milletimiz, bir kez daha elektrik faturalarında yüz üstü bırakılmıştır" dedi.