CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bıçaklı saldırıya uğrayan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'ı telefonla aradı. Kılıçdaroğlu, Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kılıçdaroğlu'ndan bıçaklı saldırıya uğrayan Öztürk Yılmaz'a geçmiş olsun telefonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bıçaklı saldırıya uğrayan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP'den yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, dün partisinin genel merkezinde bıçaklı saldırıya uğrayan Yılmaz'ı telefonla aradığı belirtildi.

Açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerini ilettiği kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, dün Ankara'da parti genel merkezinde bıçaklı saldırıya uğramıştı.

Tedavi altına alınan Yılmaz, olay anını anlattığı videoda, bıçaklı saldırıda bulunan kişinin Tuzlucalı olduğunu, İstanbul Küçükçekmece'de oturduğunu söylediğini aktarmıştı.

Yılmaz, şunları söylemişti: ""Konuştuk beş dakika. Benim bu arada görüşmelerim var. Çok teşekkür ettim. İsterseniz size bir kahve ikram edeyim dedim. 'Olur, kahvenizi içmekten mutlu olurum.' dedi. Arkamı döndüm, bıçağı çekti, direkt boğazıma çekmeye çalıştı. O arada fark edip ani bir hareket yapınca bu defa arkadan dört defa üst üste vurdu ve kaçtı. Kaçarken peşine düştüm. Arkadaşlarımız da peşine düştü, iki bayan arkadaşımız vardı. Ondan sonra da kaçtı, gitti. Olay bu."

Emniyet Genel Müdürlüğü, Öztürk'e saldırdığı değerlendirilen zanlı Serhat K.'nin Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yakalandığını bildirmişti.

Yapılan açıklamada, "Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırıda bulunduğu değerlendirilen zanlı Serhat K., Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminalinde ekiplerimiz tarafından yakalanmıştır" denilmişti.