Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye yönelik sosyal medyada yürütülen çirkin propagandaya dair değerlendirmesinde, "Bu operasyoncu pislikleri Türkiye gündeminden çıkartmalıyız." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce tepkisi: Operasyoncu pislikler!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye yönelik sosyal medyada yürütülen çirkin propagandaya dair açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, “Bu operasyoncu pislikleri Türkiye gündeminden çıkartmalıyız.” dedi.

Gazeteci Candaş Tolga Işık’a konuşan Kılıçdaroğlu, “Bu operasyoncu pislikleri Türkiye gündeminden çıkartmalıyız. Bu montajlarla uğraşanları çöpe atmamız lazım. Şantajcılara, montajcılara lanet olsun. Hepsi istihbarat örgütlerinin eline düşmüşler, canları cehenneme” dedi.

Işık, Kemal Kılıçdaroğlu’nu ilk kez bu kadar sinirli gördüğünü de paylaşımına ekledi.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, sosyal medyadan sahte dekont ve sahte görüntülerle hedef alındığını açıklamıştı. İnce, “45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim.” demişti.

Son günlerde birtakım ifşalarla gündeme gelen Ali Yeşildağ adına açılan bir hesaptan ve çeşitli başka hesaplardan İnce’yle ilgili çirkin ithamlarda bulunuluyordu.