AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim döneminde Kemal Kılıçdaroğlu’nun SMS göndermesini engellemek için yasak kararı alan BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu’nu yeniden TÜRASAŞ’ın yönetimine atadı. Karagözoğlu kamudan çift maaş almaya devam edecek.

Kılıçdaroğlu’nun SMS’lerini yasaklayan BTK Başkanı’na ödül gibi atama
Fotoğraf: AA

HABER MERKEZİ

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı kamu kurum ve kuruluşlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii A.Ş. (TÜRASAŞ) Genel Müdürlüğünde açık bulunan yönetim kurulu üyeliklerine yeniden İrfan İpşir, Ömer Abdullah Karagözoğlu, Murat Baştor ve Enver Mamur atandı. 

TÜRASAŞ’a yeniden atanan Ömer Abdullah Karagözoğlu ise aynı zamanda Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı olduğu için kamudan çift maaş alan bürokratlar arasında yer alıyor. 

Karagözoğlu, seçim döneminde Cumhur İttifakı ortakları ile milletvekili adaylarının halka SMS yağdırmasına sessiz kalıp Kemal Kılıçdaroğlu’nun SMS göndermesini engellemek için yasak kararı almasıyla gündem olmuştu. GSM operatörlerini yaptırım uygulamakla da tehdit etmişti.