Bursa’da bir ev sahibi kiracısını evden çıkarmak için baca borusunu delip gece yarısı müzik çaldı. Bununla yetinmeyip tencere tavayla da gürültü yapan ev sahibinden şikayetçi olan kiracı, "Haklıysanız peşini bırakmayın. Zorbalıkla bu işler olmaz" dedi.

Kiracısını çıkarmak isteyen ev sahibi baca borusunu delip müzik çaldı
Fotoğraf: İHA

Bursa İznik’te ev sahibi Tenzile B., kiracısı Nusret Durmaz’ı evden çıkarmak için baca borusunu delip müzik çaldı.

Yeşil Cami Mahallesi bulunan 2 katlı evin alt katında ailesi ile yaşayan Durmaz, üst katta oturan ev sahibi Tenzile B. nin psikolojik baskılarına maruz kaldı. Evin içinde zıplayan, tencere tava çalan ve bununla yetinmeyen ev sahibi baca borusunu delerek alt kata gece müzik dinletti.

Durmaz, ev sahibinin yaptıklarını cep telefonu ile kayda aldı. Kayıt esnasında ev sahibi kadının kiracının evine baca deliğinden müzik dinletmesi, evi basması ve saldırması anları da yer aldı. Kiracı durmaz İznik İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu.

Durmaz, “2 yıldır bu evdeyiz. Her ay kiramızı ödüyoruz. Amacı daha yüksek fiyattan kiraya vermek. Soba borusundan bize müzik dinletti. Şu an ki bu durum toplumun kanayan yarası. Haklıysanız peşini bırakmayın. Zorbalıkla bu işler olmaz. Şikayetçi olduk” dedi.

(İHA)