Şarkıcı Melek Mosso’yu sahneye çıkardığı için iktidar yandaşları tarafından hedefe oturtulan AKP'li Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Onurla hizmet ettiğim Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevimden feragat ettiğimin bilinmesini isterim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
Melek Mosso konseri nedeniyle hedef alınan AKP'li belediye başkanı istifa ettiğini duyurdu
Fotoğraf: AA

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Kiraz Festivali'nde şarkıcı Melek Mosso’yu sahneye çıkardığı için kendi partisinden tepki gören AKP'li Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Yazılı açıklama yapan Yüksel, "Bu yolda, birlikte mücadele etmekten onur duyduğum dava arkadaşlarımı üzmek ya da kırmak asla aklımdan geçmemiştir" ifadelerine yer vererek istifasını "Daha fazla ülkemin gündemini meşgul etmemek adına, onurla hizmet ettiğim Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevimden feragat ettiğimin bilinmesini isterim" sözleriyle duyurdu.

Yüksel'in açıklaması şunları şekilde:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, AK Parti Tekirdağ teşkilatlarında 2009 yılından bu yana hiç ara vermeden; ilçe başkan yardımcılığı, il başkan yardımcılığı, ilçe başkanlığı ve il başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. Değerli yol arkadaşlarımızla beraber verdiğimiz üstün gayretle, kıymetli hemşehrilerimizin teveccühünü alarak güzel ilçemiz Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevini üstlendim.

Göreve başladığım andan itibaren çalışma arkadaşlarımla gece gündüz demeden, 'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir.' anlayışıyla tüm vatandaşlarımızın şahitliğinde, şerefim, haysiyetim ve onurumla hizmet ettim. Bizler, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, devletimize ve milletimize hizmet etmek için gerektiğinde mevcudiyetini dahi feda etmeyi göze alarak yola çıkmış insanlarız. Bu yolda, birlikte mücadele etmekten onur duyduğum dava arkadaşlarımı üzmek ya da kırmak asla aklımdan geçmemiştir. Bu nedenle kendilerinden tekrar helallik istiyorum.

Konserde sanatçının (Melek Mosso) özür dilemesi sonrasında anlık olarak yaşananların, teşkilatlarımızın hassasiyetlerine dokunmuş olması dolayısıyla canımdan aziz bildiğim milletimden özür dileyerek, Cumhurbaşkanımızın, büyük ve güçlü Türkiye hedefi ile ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonunda daha fazla ülkemin gündemini meşgul etmemek adına, onurla hizmet ettiğim Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevimden feragat ettiğimin bilinmesini isterim."