Şarkıcı Melike Şahin, İBB'nin öğretmenler için düzenlediği konserin iptal edilmesine ilişkin, "Ekibim can güvenliği temalı bir iletişim tutturmaya çalışmışken karşı tarafın tepkisi, yaptığı açıklama gerçekten beni çok şaşırttı ve üzdü. Ben resmen hedef tahtasına konuldum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi
Melike Şahin'den 'konser' açıklaması: Hedef tahtasına konuldum

Şarkıcı Melike Şahin, cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) öğretmenler için Artİstanbul Feshane’de düzenlenmesi planlanan konserin iptal edilmesine ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Instagram hesabından yaptığı açıklamada Melike Şahin, "Cumartesi akşamı yaşanan rezaletle ilgi ben de bir şeyler söylemek istiyorum. Çünkü hem bir özür borcum var hem de çok büyük bir haksızlığa uğradım. Bunu benim ağzımdan da dinlemenizi isterim. Öncelikle o akşam alana gelen binlerce öğretmenimizden çok çok özür dilerim. Öyle ya da böyle, onun hatası bunun hatası, evet benimle hiç ilgisi yok ama sonuçta benim konserimdi ve siz bu rezaleti yaşamak zorunda kaldınız. Tüm samimiyetimle söylüyorum çok özür dilerim" dedi.

"Ama size yansıtıldığı gibi rüzgar esti sahneye çıkmadı gibi bir şey yok" diyen Şahin, "Sahnenin sağında ve solundaki led ekranlar, hoparlörler, enstrümanlar, rüzgar vurduğu zaman bunların hepsinin sallandığı, can güvenliğinin olmadığı bir durum vardı. Sadece bizim açımızdan değil, dinleyiciler de bundan zarar görebilirdi. Herhangi birisinin üzerine yıkılabilirdi" ifadelerini kullandı.

"HEDEF TAHTASINA KONULDUM"

Şahin, şöyle devam etti: "Gün boyunca ekibim can güvenliği temalı bir iletişim tutturmaya çalışmışken karşı tarafın tepkisi, yaptığı açıklama gerçekten beni çok şaşırttı ve üzdü. Ben resmen hedef tahtasına konuldum. Hakkımda karalama kampanyası başlatıldı. Benim bu konuyla alakam bile yok. Hakikaten o açıklamayı o üslupla yazan kişiye gerçekten teessüf ederim. Bu konuda ben çok konuşurum ama bir yerde kendimi durdurmaya çalışıyorum."

"Yani sizin anladığınız gibi şımarıkça bir sebepten konsere çıkmadım gibi bir durum yok. Olamaz zaten böyle bir şey" diyen Şahin, son olarak şunları kaydetti:

"Biz sabah bayram günü gibi yaşasın bugün konsere çıkacağız diye dört dönüyoruz. Biz de çok üzülüyoruz. Zaten günlerdir moralim yerlerde. Dinleyenlerimden çok özür diliyorum. İsmim böyle bir skandalla anıldığı için çok kötü hissediyorum. Bu kadar emekle, özveriyle işlemişim, örmüşüm, büyütmüşüm kariyerimi. Gerçekten çok utanç verici bir akşam yaşandı. Telafi yollarımızı buluruz atlatırız. Çok üzgün olduğumu belirtmek istedim. Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim. Çok üzgünüm."

NE OLMUŞTU?

İstanbul’daki öğretmenler için dün Artİstanbul Feshane’de düzenlenmesi planlanan Melike Şahin konseri iptal edilmişti.

İBB Kültür Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz çabaya ve verdiğimiz güvenceye rağmen Melike Şahin’in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorundayız" denilmişti.

Açıklamada, "Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz" ifadelerine yer verilmişti.