MUBİ, Türkiye'de bu yıl elde ettikleri gelirin tamamını Ahbap Derneği aracılığıyla depremzedelere bağışladıklarını bildirdi. Yapılan açıklamada, "Sinema endüstrisindeki önemli isimlerin desteğiyle bağış kampanyasını tüm dünyaya yaymak için çalışmalarımız devam ediyor" denildi.

MUBI: Türkiye'de elde ettiğimiz gelirin tamamını depremzedelere bağışladık

Çevrimiçi film izleme platformu MUBI, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi nedeniyle Türkiye'de elde edilen gelirin tamamını Ahbap Derneği aracılığıyla depremzedelere bağışladığını duyurdu.

MUBI Türkiye'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Ülkemizi sarsan deprem felaketi dolayısıyla MUBI ekibi olarak derin bir üzüntü içindeyiz. Geride kalan dört gün boyunca yaraların sarılmasına naçizane bir destek sunabilmek adına Arjantin'den İtalya'ya, Kanada'dan Hindistan'a pek çok çalışanımız Ahbap hesaplarına kişisel bağışta bulundu" ifadelerini kullandı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bununla birlikte Türkiye'de bu yıl elde ettiğimiz gelirin tamamını yine Ahbap Derneği aracılığıyla depremzedelere bağışladık. Sinema endüstrisindeki önemli isimlerin desteğiyle bağış kampanyasını tüm dünyaya yaymak için çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye bizim için çok değerli ve üstümüze düşen ne varsa bundan sonra da yapmaya hazırız."

Açıklama, şu ifadelerle sonlandırıldı: "Hayatını kaybedenlerin yakınlarına bir kez daha başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Hepimize geçmiş olsun."