Ozan Güven'in hakkında verilen uzaklaştırma kararına itirazı mahkeme tarafından reddedildi

Ozan Güven'in itirazına mahkemeden ret

Ozan Güven'in Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı verilmesine itirazı mahkeme tarafından reddedildi.

Güven, dilekçesinde Bulutsuz'un suçlamalarının tümünün gerçeğe aykırı olduğunu, asıl şiddete kendisinin uğradığını iddia etti.

Sabah gazetesinden Ali Oktay'ın haberine göre, Güven'in avukatı "Müvekkilimin hiçbir surette karşı tarafa şiddet uygulaması söz konusu değildir. Asıl karşı taraf müvekkilime saldırmış, hakaret ve tehditlerde bulunmuştur. Mahkemenin korunma kararının kaldırılmasını istiyoruz" dedi.

Ancak mahkeme, verilen tedbir kararının olayla uyumlu ve yasaya uygun olması nedeniyle itirazın reddedildiğini açıkladı.

Biribirilerinden karşılıklı şikayetçi olan Deniz Bulutsuz ile Ozan Güven soruşturmasını yürüten savcılık, 12 Haziran’da başlayıp 13 Haziran’a kadar devam eden olayla ilgili ünlü oyuncunun güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi için bilirkişi atamıştı.

19 Haziran’da teslim aldığı DVR cihazı üzerinde detaylı inceleme yapan bilirkişi hazırladığı raporda, “500 GB kapasiteli harddisk üzerinde yapılan veri analizinde söz konusu tarihlere ait görüntülerin silinmiş olduğu, bu nedenle de hiçbir görüntüye rastlanılmadığı” belirtilmişti.