Premier Lig’de sezonun bitmesinin ardından kulüpler yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Premier Lig’de transfer gündemi

SPOR SERVİSİ

Liverpool’un 30 senenin ardından efsanevi bir şampiyonluk elde ettiği Premier Lig2de yeni sezon için transfer çalışmaları sürüyor.

Manchester City’nin Bournemouth’a Nathan Ake için yaptığı 41 milyon sterlinlik teklif kabul edildi. Oyuncu için son zamanlarda Arsenal ve Chelsea de ilgisini gösteriyordu.

Independent'ta yer alan habere göre, Manchester City, Leroy Sane yerine gelecek olan ve Valencia ile 24 milyon sterline anlaştığı kanat oyuncusu Ferran Torres’i duyurmaya hazırlanıyor. City’ye ayrıca, Bayern Münih’le sözleşme uzatma görüşmeleri çıkmaza giren David Alaba’nın önerildiği öğrenildi.

Chelsea ise yeni sezonda savunmasını güçlendirmek için Leicester’daki Ben Chilwell’in dışında da bir defans oyuncusuyla görüşmelerini sürdürüyor.

Arsenal’in ise Thomas Partey için Atletico Madrid’e yaptığı orta saha oyuncusu Matteo Guendouzi’nin bonservisini de içeren yeni teklifi de reddedildi.

Arsenal ayrıca Tottenham ve Leicester’ın da ilgilendiği Barcelona’nın istenmeyen orta sahası Phlippe Couthinho için görüşmelerini sürdürüyor.

Manchester United ise ilgi gösterdiği Jadon Sancho ve Jack Grealish için hala çekingen davranırken, Dortmund ve Aston Villa oyuncular için sırasıyla 90 milyon sterlin ve 80 milyon sterlin talep ediyor.